Skip to content

Taxi-053 Enschede

Taxi-053 is dé taxi van Enschede

Heeft u taxivervoer in Enschede en omstreken nodig? Bij Taxi-053 staan wij altijd klaar om u in en rondom Enschede te vervoeren. Wij staan voor Service, Stiptheid en Comfort. Taxi-053 Enschede is een jong taxibedrijf met vele enthousiaste chauffeurs. Wat toen ooit begon met één taxi in Enschede, is uitgegroeid tot een 6-koppig team van ervaren chauffeurs die dagelijks voor u klaar staan om u per taxi in Enschede te vervoeren. Wij van Taxi-053 staan 24/7 klaar om u in en rondom Enschede te vervoeren. Een taxi in Enschede boeken is simpel en eenvoudig. Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen via 053 2600600 of door op de onderstaande knop te klikken.

Service

Waar u ook in Enschede bent, wij komen u ophalen met één van onze taxi’s. Door heel Enschede hebben wij verschillende chauffeurs rijden waardoor er altijd wel een taxi bij u in de buurt is. Deze snelle service bieden wij u graag. Met de service van Taxi-053 zal iedere rit in Enschede aangenaam zijn. Daarnaast is onze service 24/7 beschikbaar. Wilt u ook ervaren hoe het is om met een taxi van Taxi-053 door Enschede vervoert te worden? Neem dan snel contact met ons op, wij staan dan voor u klaar.

Stiptheid

Wij zorgen dat u tijdig op uw bestemming in Enschede aankomt. Onze chauffeurs beschikken over veel ervaring en kennen Enschede door en door. Wanneer u een taxi in Enschede boekt, kunt u er vanuit gaan dat wij op de afgesproken tijd op uw plaats van bestemming aankomen. Ook wanneer u haast heeft zullen onze chauffeurs u op tijd per taxi op uw bestemming in Enschede afzetten.

Comfort

Bij Taxi-053 hebben wij luxe taxi’s waarmee wij u door Enschede vervoeren. Hierdoor ervaart u het ultieme comfort wanneer u met een taxi van Taxi-053 door Enschede rijdt. Dit geldt ook voor groepsvervoer in Enschede. Hobbelige en oncomfortabele taxi ritjes in Enschede zijn met Taxi-053 verleden tijd. Wij onderhouden al onze taxi’s continue. Door dit comfort zal iedere taxi rit in Enschede aangenaam zijn. Dit is een standaard 24/7 service waar u dus niet extra voor hoeft te betalen. Ervaar ons comfort nu zelf door via Taxi-053 een taxi in Enschede te boeken.

Wat zeggen mensen in Enschede over Taxi-053?

De klanten van Taxi-053 in Enschede beoordelen onze taxi service gemiddeld met een 4.1! Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee. Ons doel is om u zo goed mogelijk te vervoeren. Dit doen wij onder andere met onze standaard luxe taxi’s die in Enschede rondrijden. Benieuwd naar onze Google reviews? Bekijk ze door hieronder op de sterren te klikken.

 • 5 star review  Als je een betrouwbare, veilige en correcte taxi wil, ben je bij Taxi053 aan het goede adres. Huseyin en zijn team staan altijd voor ons klaar en komen hun afspraken na. Telefoon of portemonnee laten liggen in de taxi? De volgende ochtend ligt ie gewoon in de brievenbus. Perfect!

  thumb Peter Buursen

  5 star review  Super

  thumb Donny

  5 star review  Taxi Hengelo naar Taxi Enschede was uitstekend! Afgelopen zaterdag een taxi besteld en die stond er al na 10 minuten. Wij zijn professioneel en adequaat vervoerd door Taxi 053! Ook lekker goedkoop en er werd geen probleem gemaakt van het feit dat we wat later waren, want ze moesten 15 minuten op ons wachten ipv wij op hun.

  thumb Selwyn Cohen
 • 5 star review  Neat, Polite and above all Very Friendly Drivers. Yesterday we used Taxi 053 twice. Big compliments. Perfectly on time, nice driving style, but especially the drivers are worth a big compliment. Friendly, Polite, Social, Kind and Sociable. The drivers are really interested in the passengers and passionate about their job

  thumb mustie42

  5 star review  Keurig, Beleefd en vooral Zeer Vriendelijke Chauffeurs. Wij hebben gisteren twee keer gebruik gemaakt van Taxi 053. Grote complimenten. Perfect op tijd, fijne rijstijl, maar vooral de chauffeurs zijn een groot compliment waard. Vriendelijk, Beleefd, Sociaal, Aardig en Gezellig. De chauffeurs hebben echt belangstelling voor de passagiers en hebben passie voor hun werk

  thumb mustie42

  5 star review  Goede service en zeer aardig personeel! Ze werken professioneel, komen afspraken na en zijn netjes op tijd. Last minute een afspraak gemaakt, is netjes opgepakt echt top! Zijn bereid om te helpen!.

  thumb Sevgi Akkose

Wilt u zelf een taxi rit van Taxi-053 ervaren? Boek dan eenvoudig en snel uw taxi rit in Enschede via 053 2600600 of door op de onderstaande knop te klikken.