Taxi Enschede Nu | 15-50% Winterkorting | 24/7 service | 053 – 2 600 600

animated bus
18 december

Taxi Enschede Nu | 15-50% Winterkorting | 24/7 service | 053 – 2 600 600

Een onbezorgde Kerst met Taxi 053

Tijdens de Kerst wil je graag samen zijn met de mensen die belangrijk voor je zijn. Je partner, familie en andere dierbaren die je snel kunt bezoeken via een Taxi Enschede Boeken. Had iedereen maar een persoonlijke Taxi Enschede in zijn buurt..

Het hoogtepunt van de Kerst is voor veel mensen het kerstdiner. In Enschede is dat bij familie thuis of lekker bij een restaurant in de buurt. Wij houden van Heerlijk eten, dat vaak gepaard gaat met een heerlijk glas wijn of een biertje. Dat is genieten! Wat ook genieten is, is dat je je met Taxi-053 geen zorgen hoeft te maken over de vraag hoe je veilig thuis komt. Je hoeft vooraf geen afspraken te maken over wie er de Bob is. Niemand hoeft de hele avond aan de Spa Rood te nippen, terwijl de rest van het gezelschap het bouquet van die exclusieve rode wijn aan het bespreken is.

 

Hoe kunnen wij jou helpen?

Taxi-053 brengt je veilig en comfortabel naar elke bestemming in Enschede en omgeving. Natuurlijk kun je op de dag zelf bellen, maar wanneer je echt zekerheid wilt over jouw taxirit tijdens de kerstdagen kun je ook vooraf boeken.
Wij zijn trots op onze stiptheid, ook tijdens de feestdagen. Taxi-053 garandeert de beste service en gaat net een stapje verder om jouw taxirit zo comfortabel mogelijk te maken. Daarom rijden we alleen met luxe automodellen.

Ben je afhankelijk van een rolstoel? Laat het ons dan even weten! dan zorgen we dat we een auto sturen die hier ruimte voor heeft. Bij Taxi 053 Enschede helpen we je graag.

Dus bel voor een taxi enschede nu 053-2600600, bestel via het formulier op onze website of mail ons en voorkom dat je tijdens de donkere nachten van de kerst ergens in een stal moet overnachten.

We houden van het vakantieseizoen in Enschede. lokale winkels, cadeauwinkels en eetgelegenheden voegen een feestelijke hoogtestandjes toe om het kerstseizoen te vieren. terwijl de vakanties leuk zijn, kunnen ze ook storend zijn. het vergt plannen en moeite om dingen te versieren, cadeautjes te kopen, een feestmaaltijd te bereiden in combinatie met verschillende karweitjes. als elk bedrijf in Enschede, begrijpen we hoe dierbaar tijd met familie en vrienden is.

Feestdagen & Winkelen in Enschede

Hoewel online winkelen steeds populairder is geworden, is het nog steeds leuk om de elegante winkeldisplays en leuke vakantieactiviteiten te ervaren wanneer u een bezoek brengt aan de winkels in Enschede. Ontsnap aan de stress van parkeren tijdens drukke weekenden door een taxi te boeken.

Onze taxi’s kunnen op u wachten terwijl je winkelt, terwijl u pakketten en boodschappentassen aan de taxi bezorgt terwijl je door blijft shoppen voor geschenken, cadeautjes en essentiële benodigdheden voor de kerstvakantie.

Overweeg milieuvriendelijker te winkelen door zelf herbruikbare boodschappentassen mee te nemen! Ga je met een groep op vakantie winkelen? Wij bieden je graag groepsvervoer aan.

Luchthaven en je taxi naar Enschede

Schiphol wordt druk bezocht met kerstvakantie reizigers. Als je familie of vrienden hebt die Enschede voor de feestdagen bezoeken, kunt u zichzelf tijd besparen door vertragingen te slim af te zijn, zo kun je bagage of andere reisongevallen voorkomen door een taxi ophaalactie met ons vriendelijke team van chauffeurs te organiseren.

Wanneer een vlucht in Amsterdam aankomt, bel ons even en wij vertellen je waar wij staan of waar we u ophalen om te begeleiden naar de taxi en we zullen er zijn! Deze eenvoudige stap bespaart u tijd op het vliegveld, zodat u zich kunt concentreren op andere voorbereidingen voor de vakantie en/of zaken. 

Taxi Enschede met 15-50% korting!

Omdat de feestmaanden al duur genoeg zijn en wij graag iedereen willen voorzien van dat extra beetje comfort voor een taxi enschede en omgeving, hebben wij een kortingsactie om jouw feestdagen met stiptheid te kunnen helpen.
Ontvang 15-50% korting op je eerstvolgende taxirit bij het achterlaten van een google review.

 

Wat moet je doen?

  1. Laat een Google review achter op een ervaring die je met ons hebt gehad en toon deze bij je eerstvolgende keer dat je gaat afrekenen bij een taxirit in Enschede en omgeving.
  2. Wij zullen je naam noteren en je krijgt eventueel meteen 15-50% korting op je (eerstvolgende) taxirit!

( Als je dus slim bent doe je dat meteen aan het eind van je taxirit, zodat je meteen 15-50% korting krijgt 😉 )

Maximaal 1 korting per persoon. Maximaal 1 korting per rit. Deze korting is niet inwisselbaar voor contant geld en geldt alleen bij een afgenomen taxirit.

 

Waar wacht je nog op? Claimen die handel!Soort vervoer
PersonenvervoerDiscovervoerZakelijkvervoerGroepsvervoerLuchthavenvervoerZiekenvervoer

Overig
BagagePendelenRolstoel

Taxi Enschede Betaalmethoden